Evenement

Evenementen

U hebt iets speciaals georganiseerd. Er staat van alles te gebeuren. En er gaan veel mensen komen. En er gaan veel mooie herinneringen gemaakt worden. Hiervoor hebt u een fotograaf nodig die:

  • de sfeer weet vast te leggen - ook bij weinig licht...
  • op het juiste moment op de juiste plaats staat - de kostbaarste momenten duren meestal hooguit enkele seconden!
  • de foto's snel klaar heeft - liefst binnen 24u online!
  • niet de hoofdprijs vraagt maar kwaliteit levert binnen uw budget...

De vier belangrijkste punten waar Glamournet.net zich op richt. We zien het als een uitdaging ook uw evenement tot een succes te maken. Het enige nadeel is onze agenda: die is heel snel gevuld... Wacht dus niet te lang met ons te contacteren om een datum vast te leggen!

Laatst aangepast op maandag, 28 november 2016 17:18
 

Event @ Viage

Event @ ViageIn het kader van de Internationale dag van de Man organiseerde de Viage een evenement in de Grand Casino Brussels. Met barbiershop, coctailbar en pinup-girls werd het een gezellig uitje op deze mooie locatie. Zie hier de fotoreportage!

Laatst aangepast op dinsdag, 22 november 2016 11:55
 

Kweikersparade 2015

Kweikersparade 2015Ter ere van 1000-jaar stadsrechten was het groot feest in Tienen. Hoogtepunt was de kweikers-parade (Kweikers = bijnaam Tienenaars) met daarin de stadsreuzen Jan en Mie en hun kinderen Tiske en Nieke. En met de nieuwe reuzendraak Oswaldus, met 11 meter lengte en ruim 4 meter hoogte en 320 kilo de grootste gedragen reus van Europa. Onze reportage toont de beelden van het drakentransport, de ceremonie van de inhuldiging, de parade en de nodige blikken achter de schermen...

Laatst aangepast op maandag, 12 oktober 2015 11:11
 

Hupperdehulp

HupperdehulpAfgelopen zondag konden kinderen tussen 6 en 8 een initiatie EHBO volgen. Deze lesmiddag werd verzorgd door het Rode Kruis Vlaanderen afdeling Tienen. De kinderen leerden op een interactieve manier wat te doen bij een ongeval. Aan de orde kwamen een schaafwond, verbranding, een bloedneus. Er werd geoefend in het noodnummer 112 bellen en hoe een wonde te reinigen en te verzorgen. Na afloop kregen de kindjes een certificaat. Onze fotoreportage vindt u hier!

Laatst aangepast op dinsdag, 07 oktober 2014 15:49
 

Intocht Sinterklaas

Intocht SinterklaasSinterklaas is weer in het land. In Tienen werd hij bij zijn aankomst op het station verwelkomd door de twee reusjes Tiske en Nieke, de Jeugdfanfare van Hoeleden en artiesten van het circus-atelier Salto. De optocht eindigde met een toespraak op de grote markt en onze fotograaf maakte veel knappe kinderportretjes!

Laatst aangepast op dinsdag, 22 november 2016 11:42
 

Parklife 2016

Parklife 2015Elke zondagmiddag in augustus staat in het teken van Parklife in Tienen. Wat dat inhoudt? Bekijk onze fotoreportage van de eerste dag...!

Laatst aangepast op maandag, 08 augustus 2016 08:32
 

Voka Ondernemerscafe's

Ondernemerscafe juli en augustusIn de zomermaanden werden er door de Voka in Leuven twee ondernemerscafe's georganiseerd. Het concept is simpel: een leerzame getuigenis van een succesvolle collega-ondernemer gevolgd door een netwerk-moment onder het genot van een hapje en een drankje. De locatie kan niet beter: in 'Ons Thuis', het bedrijfscafe van de brouwerij van Stella! In onze fotoreportage kunt u meegenieten: juli en augustus.

Laatst aangepast op zondag, 28 september 2014 23:26
 


Pagina 1 van 3